spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣMitsubishi e-Evolution Concept

Mitsubishi e-Evolution Concept

Η Mitsubishi Motors ενσωματωμένη πλέον στον όμιλο Nissan Renault “ανοίγει με σιγουριά τα φτερά της” και αναγγέλλει ένα φιλόδοξο σχέδιο της στην 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων στην ανατολική Ασία.

Η 4Mitsubishi e concept Tokyo 105Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο θα είναι ένας σημαντικός σταθμός για τη Mitsubishi Motors – η εταιρία χαιρετίζει μία νέα εποχή μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και βιώσιμης εξέλιξης, επιστρέφοντας εκεί όπου ανήκει για να προετοιμαστεί καλύτερα για το μέλλον.

Τις φιλόδοξες προθέσεις της εταιρίας επιβεβαιώνει ένα νέο πρωτότυπο όχημα-ναυαρχίδα, το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT. Το απόλυτο όχημα υψηλών επιδόσεων θα συνδυάζει την παράδοση της Mitsubishi Motor στην τετρακίνηση και την τεχνογνωσία της στα ηλεκτρικά συστήματα Mitsubishi e concept Tokyo 12κίνησης με προηγμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) σε ένα χαμηλό, αεροδυναμικό αμάξωμα τύπου SUV Coupe.

Η 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017 θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 27 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, ενώ οι ημέρες τύπου θα προηγηθούν, στις 25 και 26 Οκτωβρίου, 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Big Sight του Τόκιο. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.tokyo-motorshow.com/en

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO