spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣRenault Symbioz Concept

Renault Symbioz Concept

Renault SYMBIOZ 13Η Renault, πάντα πρωτοπόρος στην καινοτομία, παρουσιάζει στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Symbioz Concept. Πρόκειται για ένα τρίθυρο πρωτότυπο όχημα με τεράστια γυάλινη οροφή και με τον τρόπο αυτό η γαλλική εταιρεία βλέπει το μέλλον της αυτοκίνησης για το 2030.

Το αυτόνομο Renault Symbioz Concept είναι πλήρως ηλεκτρικό, με δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι αποδίδουν ισχύ 680 ίππων με 660 Nm ροπής.
Renault SYMBIOZ 16Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τα 500 χλμ. Οι μπαταρίες του είναι χωρητικότητας 72 kWh να μπορούν να φορτίσουν μέσα σε 20 λεπτά με χρήση ενός επαγωγικού συστήματος φόρτισης.

Το Symbioz Concept σαν ονομασία προέρχεται από την λέξη συμβίωση ή συμβιώνω = συντροφιά και θέλει να τονίσει την αρμονικότητα και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Renault SYMBIOZ 12Μια τολμηρή πρόταση, όπως μας έχει συνηθίσει, άλλωστε, εδώ και 10ετίες η Renault. Η πρόταση προετοιμάζει τους επιβάτες για τον έντονο ψηφιακό τρόπο ζωής που καταφθάνει και αλληλεπιδρά με ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι, με τα καθίσματα να περιστρέφονται.

Μέσω αυτής της καινοτόμας πρότασης η Renault διερευνά το μέλλον που καταφθάνει, μέσω της αυτόνομης οδήγησης, της ηλεκτροκίνησης, τη συνδεδεμένη κινητικότητα του μέλλοντος, τις αστικές μετακινήσεις και το περιβάλλον

2017 – Renault SYMBIOZ – Film Produit | Renault

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO