spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFiat Professional Ducato 4x4

Fiat Professional Ducato 4×4

Fiat Professional Ducato4x4 11Το Ducato 4×4 Expedition 2017 είναι ένα τετρακίνητο, παντός εδάφους όχημα που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε όσους επιλέγουν ένα ταξίδι με τροχόσπιτο. Η μόνιμη τετρακίνηση διαθέτει δύο σώματα μεταφοράς και ένα κεντρικό διαφορικό συνεκτικού συμπλέκτη. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός εξασφαλίζει τη σωστή μεταφορά της ροπής ανάμεσα στους εμπρός και πίσω τροχούς, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση σε διάφορες συνθήκες. Η διάταξη είναι τέτοια ώστε να καταλαμβάνει όσο το Fiat Professional Ducato4x4 12δυνατόν λιγότερο χώρο για να μην υπάρχουν περιορισμοί ως προς τον μεταφερόμενο εξοπλισμό. Άλλωστε, αυτό αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα προτερήματα του Ducato. Το νέο σύστημα 4×4 παράλληλα συνεργάζεται άμεσα με τα συστήματα ασφαλείας του Ducato, και κυρίως με το ESC. Έτσι, το Ducato 4×4 παρουσιάζει άψογο κράτημα, ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο, όπως συμβαίνει συχνά με αυτού του είδους τα οχήματα.

Fiat Professional Ducato4x4 13To νέο αυτό μοντέλο παρουσιάζεται στην Έκθεση Caravan Salon 2017, πουφιλοξενείται στη γερμανική πόλη Düsseldorf, από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Το Fiat Ducato 4×4 Expedition 2017 έχει δημιουργηθεί για τους πελάτες που έχουν ένα ιδιαίτερο lifestyle, αγαπούν την περιπέτεια, και ταυτόχρονα επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προηγμένων τεχνολογικά χαρακτηριστικών.

Από τη στιγμή της γέννησής του το 1981, το Ducato θεωρείται το ιδανικό όχημα για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν την άμεση επαφή με τη φύση και την επιλογή χώρου παραμονής Fiat Professional Ducato4x4 16τους. Πριν από 36 χρόνια το Ducato έφερε την επανάσταση στην αγορά των μεγάλων επαγγελματικών οχημάτων χάρη στην εμπρός κίνηση, τους ισχυρούς κινητήρες και τον μεγάλο χώρο φόρτωσης. Μια επανάσταση η οποία συνεχίζεται μέσα από την παρουσίαση διαφόρων νέων εκδόσεων, όπως το νέο Ducato 4×4. Η νέα σειρά 4×4 επεκτείνεται σε όλες τις εκδόσεις Ducato (van & truck που διατίθενται σε 4X2 εκδόσεις).

Επιπλέον οι κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης του Ducato έχουν αναπτυχθεί με βάση τις ιδιαιτερότητες των camper vans. Όλοι οι κινητήρες ξεχωρίζουν στην κατηγορία για την υψηλή απόδοση – υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές, ένα σημαντικό στοιχείο για τους οδηγούς των camper van – και ταυτόχρονα για χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

2017 Fiat Ducato 4×4 Expedition

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO