spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣDog power VS horsepower Discovery Sport

Dog power VS horsepower Discovery Sport

Τι μπορεί να συμβεί όταν καλούνται να ανταγωνιστούν οι 290 ίπποι ενός Land Rover Discovety Sport με την αυθεντική εκρηκτικότητα και αντοχή των Φινλανδικών σκύλων της ομάδας αντοχής έλκηθρου?

Παρακολουθήστε την πλήρη εξέλιξη του αγώνα εδώ:

Η Land Rover επέλεξε μια ομάδα από σκυλιά έλκηθρου που χρειαζόταν εκπαίδευση πριν από τα χειμερινά πρωταθλήματα και συναγωνίστηκαν στη σήραγγα σκι του Vesileppis στη Snow Dogs 11Φινλανδία. Πρόκειται για ένα υπόγειο τούνελ μήκους 1.000 μέτρων, εκεί όπου προπονούνται οι αθλητές του σκι καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν δεν υπάρχει χιόνι για προπόνηση. Ήταν ένας αγώνας σπριντ που πραγματικά δείχνει τι δημιουργεί η φύση και τι μπορεί να καταφέρει η τεχνολογία!

Το κυματιστό τούνελ είναι χαραγμένο στα 35 μέτρων κάτω από το επίπεδο του εδάφους και παραμένει σε σταθερή θερμοκρασία -2 ° C για να διατηρεί πάντα ένα στρώμα χιονιού σταθερά στα 20mm καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτή η πίστα επελέγη προκειμένου να ανταγωνιστούν η φύση και η τεχνολογία.

Snow Dogs 12Ξεκινώντας από αντίθετες κατευθύνσεις, τα σκυλιά είχαν απλό καθήκον. Να ξεκινήσουν πολύ γρήγορα και να διατηρήσουν ταχύτητα – συνήθως γύρω στα 35 χλμ/ώρα. Αντίθετα, η διαδρομή του Discovery Sport εμπλουτίστηκε με μπλοκ πάγου σε κάποια σημεία του, προκειμένου να λειτουργήσουν και όλα τα διαθέσιμα τεχνικά βοηθήματα με τα οποία εφοδιάζεται το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ο οδηγός Karl Richards, επικεφαλής μηχανικός συστημάτων ελέγχου ευστάθειας της Snow Dogs 10Jaguar Land Rover, δήλωσε: “Το χιόνι είναι μια από τις πλέον δύσκολες επιφάνειες που θα αντιμετωπίσει ο κάθε οδηγός το χειμώνα σε όλο τον κόσμο και το Discovery Sport αποδείχθηκε τόσο άνετο σε αυτές τις συνθήκες όσο και τα σκυλιά. Η προηγμένη τεχνολογία Terrain Response της Land Rover και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης διασφαλίζουν ότι το premium compact SUV είναι σε μια δική του κατηγορία όταν πρόκειται για οδήγηση εκτός δρόμου – είτε έχετε δύο πόδια είτε τέσσερα. “

Τελικά, ο τερματισμός ήταν εντυπωσιακός! Δείτε το σχετικό βίντεο και θα απολαύσετε μια διαφορετική οδηγική πρόκληση vs Dog Power.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO