spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣReady to Roc (video)

Ready to Roc (video)

Volkswagen T-Roc 10Η μάχη των compact SUV καλά κρατεί. Η κατηγορία η αναπτύσσεται ραγδαία στην Ευρωπαϊκή αγορά υποδέχεται συνεχώς και έναν νέο “μνηστήρα”. Κάποιοι κατασκευαστές δεν έχουν σκοπό να αφήσουν ούτε “χιλιοστό χώρου” στους ανταγωνιστές τους. Τώρα η VW έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο φωτογραφικό υλικό αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου compact SUV της με την ονομασία T-Roc.

Volkswagen T-Roc 15Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο compact SUV το οποίο η εταιρεία το τοποθετεί ακριβώς κάτω από το επιτυχημένο Tiguan, basism;eno p;anv sthn platf;orma MQB με διαστάσεις μήκος 4.234 χλστ. & πλάτος 1.819 χλστ. είναι δηλαδή κατά 252 χλστ. πιο κοντό από το Tiguan. Οι πωλήσεις του επίσημα στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβριο, σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις και η τιμή του στη γερμανική αγορά προσδιορίζεται από τώρα κοντά στις 20.000€.

Volkswagen T-Roc 19Η γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα εξοπλίζεται θα ξεκινά με τον 1000άρη TSI και θα φτάνει στον 2λιτρο, σε βενζίνη και ντίζελ, με ισχύ έως και 200 ίππους, ενώ στην γκάμα προβλέπεται και ο ολοκαίνουργιος 1,5TSI Evo με 150 ή 130 ίππους ισχύ. Η γκάμα κινητήρων θα ισχύει και για τις εκδόσεις 4Χ4 και 4Χ2.

Εσωτερικά έχει αρκετές ομοιότητες με το Polo, διαθέτει αρκετά καλούς χώρους, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει τα 445 λίτρα. Θα είναι εφοδιασμένο με όλη την υψηλή γκάμα ηλεκτρονικών βοηθημάτων της εταιρείας τόσο σε ασφάλεια, όσο και σε άνεση-ψυχαγωγία.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO