spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣFiat 500 World Record Guinness

Fiat 500 World Record Guinness

Fiat 500 Record Guiness 14Θεωρείται απίστευτο! Πραγματοποιήθηκε ένα νέο ρεκόρ Guinness στην Ιταλία, αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1.495 Fiat 500 σε λιγότερο από 48 ώρες. Ήταν οι νικητές ενός διαγωνισμού που διεξήχθη από τη Fiat και την
ιταλική αλυσίδα supermarket #esselunga.

Πρόκειται για ένα ιστορικό κατόρθωμα, το οποίο πιστοποιείται από την παρουσία του επίσημου εκπροσώπου της Guinness World Record TM, ο οποίος την ενέκρινε για να συμπεριληφθεί στο βιβλίο των αρχείων.Fiat 500 Record Guiness 12

Οι συμμετέχοντες – νικητές του διαγωνισμού προήλθαν από σχεδόν όλη την Ιταλία: Λάτσιο, Τοσκάνη, Εμίλια Ρομάνια, Βένετο, Λιγουρία, Λομβαρδία και Πιεμόντε. Παρατάχθηκαν κατά μήκος της δοκιμαστικής διαδρομής του εργοστασίου Mirafiori, όπου δοκιμάστηκαν πολλά από τα μοντέλα που διαμόρφωσαν την ιστορία της μάρκας.

Fiat 500 Record Guiness 15Το συγκεκριμένο μοντέλο αναπτύχθηκε ειδικά για τον ανταγωνισμό σε συνεργασία με το #fiat Design Center, με προσαρμοσμένη εξατομίκευση. Βασισμένο στο επίπεδο εξοπλισμού Lounge 1.2 69 HP, διαθέτει το αποκλειστικό σήμα “Esselunga” , την αριθμημένη πλάκα στο εσωτερικό, και τους ειδικούς τροχούς “Color Therapy” 14 “.

Το #fiat # 500 που πρωταγωνίστησε στο διαγωνισμό είναι στο Pastel White με το Fiat 500 Record Guiness 16εσωτερικό του Ivory. Ο τυπικός εξοπλισμός του είναι πλούσιος, με επτά αερόσακους, κλιματισμό, σύστημα ψυχαγωγίας UConct 5 “Radio LIVE, θύρα AUX-IN και USB, χειριστήρια τιμονιού και φώτα ημέρας LED.

Από τους 1.520 νικητές, οι άλλοι 25 που δεν έχουν ακόμη παραλλάβει τα αυτοκίνητά τους θα είναι σε θέση να το πράξουν κατά τις επόμενες ημέρες.

Fiat’s New Guinness World Record

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO