spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣAston Martin AMR Global Vantage

Aston Martin AMR Global Vantage

Aston Martin vantage AMR_ 03Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο αγωνιστικό μοντέλο της Aston Martin και είναι το πρώτο μοντέλο AMR που περνά στην παραγωγή. Το AMR Global Vantage θα είναι περιορισμένης παραγωγής και θα φτάσει μόλις τα 300 αυτοκίνητα. Από αυτά τα 100 θα είναι V12 και τα 200 V8.

Είναι εμπνευσμένο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA που κερδίζει το V8 Vantage GTE. Κια το όνομα Vantage Aston Martin Vantage AMR_ 06είναι δεκαετίες τώρα συνώνυμο των κορυφαίων επιδόσεων της Aston Martins από τη 10ετία του 1950. Παρουσιάστηκε αρχικά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και αποτελεί συνώνυμο της Aston Martin Racing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA.

Από 430 έως και 595 ίππους
Η AMR δημιουργεί τα μοντέλα περιορισμένης έκδοσης της σειράς παραγωγής, όπως το νέο Vantage AMR, αλλά και τα κορυφαία Aston Martin Vantage AMR_ 09μοντέλα AMR Pro, που δημιουργήθηκαν από την Aston Martin Advanced Operations. Το Vantage AMR παραμένει πιστό στο πάθος της Aston Martin να προσφέρει αυτοκίνητα με εντυπωσιακή εμφάνιση για να ταιριάζει με την ιστορία της. Τα
Vantage AMRs προσφέρονται τόσο με ισχύ 430bhp V8 είτε με 595bhp1 – up από 565bhp – V12. Και οι δύο κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με αυτοματοποιημένα διαδοχικά χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, ή με χειροκίνητα κιβώτια 6 και 7 ταχυτήτων στα V8 και V12 Vantage AMR αντιστοίχως και σε τέσσερις εξωτερικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

AMR – Taking Aston Martin to new extremes

Με δέρμα και ανθρακόνημα
Κάθε ένα από τα εξωτερικά χρώματα συνδυάζεται με ένα διαφορετικό εσωτερικό. Με Aston Martin Vantage AMR_ 07συνδυασμό δέρματος και Alcantara για τα Vantage AMR Coupes και το all-leather για τους Vantage AMR Roadsters, κάθε εσωτερικό σχέδιο έχει επιλεγεί προσεκτικά για να συμπληρώσει τα εξωτερικά χρώματα.
Τα ελαφριά καθίσματα από ανθρακονήματα προσφέρονται ως μέρος της εκτεταμένης σειράς εσωτερικών και εξωτερικών επιλογών. Υπάρχει επίσης μια επιλογή από τρεις διαφορετικές ζάντες αλουμινίου.

AMR Aero Kit για τους απαιτητικούςAston Martin Vantage AMR_ 10
Και για τους πλέον απαιτητικούς υπάρχει το εξωτερικό AMR Aero Kit. Το εκτεταμένο αεροδυναμικό πακέτο για μοντέλα coupe. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ο προαιρετικός σφυρηλατημένος τροχός αλουμινίου AMR Vantage, ο οποίος μιμείται τον σχεδιασμό των τροχών που είναι τοποθετημένοι στο Vantage AMR Pro Concept. Περαιτέρω εξοικονόμηση βάρους μπορεί να προκύψει με την εξάτμιση Aston Martin Vantage AMR_ 05AMR τιτανίου, η οποία εξοικονομεί 14 κιλά στη V12 Vantage.

Με το ανάλογο τίμημα
Οι συνιστώμενες τιμές λιανικής ξεκινούν από 97.995 λίρες για το Ηνωμένο Βασίλειο και € 126.995 για τη Γερμανία. Οι παραδόσεις προγραμματίζονται να ξεκινήσουν το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

Daniel Ricciardo talks V8 Vantage S Red Bull Racing Edition | Aston Martin

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO