spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣSkoda και η MINI με κορυφαίες αξιολογήσεις ασφαλείας

Skoda και η MINI με κορυφαίες αξιολογήσεις ασφαλείας

Σήμερα, το Euro NCAP έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα τεσσάρων νέων Skoda Kodiaq 01αυτοκινήτων. Το MINI Countryman και το Škoda Kodiaq κατέκτησαν πέντε αστέρια.

Το νέο Nissan Micra πήρνει τέσσερα αστέρια με βασικό εξοπλισμό και πέντε αστέρια με το προαιρετικό πακέτο ασφαλείας.

Το Suzuki Swift, τέλος, κατέκτησε τρία αστέρια ως στάνταρ και τέσσερα αστέρια με τον προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας.

Skoda Kodiaq φύλλο δεδομένων

Euro NCAP Crash Test of Skoda Kodiaq

Όλα τα αυτοκίνητα φτάνουν στα πέντε αστέρια για την προστασία των ενηλίκων επιβατών, Mini Countryman 02την προστασία των παιδιών και την προστασία των πεζών. Οι διαφορές έρχονται στην τοποθέτηση προηγμένων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού.

Το Škoda Kodiaq είναι εξοπλισμένο ως πρότυπο με σύστημα AEB που ανιχνεύει πεζούς και άλλα αυτοκίνητα. Η βαθμολογία πέντε αστέρων του Kodiaq συνεχίζει τα πρόσφατα καλά αποτελέσματα της Skoda: όλα τα δοκιμαζόμενοι Škoda πρόσφατα έχουν βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια.

Mini Countryman φύλλο δεδομένων

Euro NCAP Crash Test of MINI Countryman

Το MINI έχει το σύστημα ανίχνευσης αυτοκινήτων AEB ως στάνταρ, ενώ την ανίχνευση Nissan Micra 03πεζών ως επιλογή.

Η Nissan διαθέτει το AEB προστασία πεζών και αναγνώρισης λωρίδων κυκλοφορίας στο προαιρετικό πακέτο του Micra, φθάνοντας τα 4 αστέρια με στάνταρ εξοπλισμό και 5 με τον προαιρετικό εξοπλισμό.

Μόνο το Suzuki Swift δεν διαθέτει προστασία πεζών AEB.

Nissan Micra φύλλο δεδομένων

Euro NCAP Crash Test of Nissan Micra

Ο γενικός γραμματέας Euro NCAP, Michiel van Ratingen, δήλωσε: «Το Euro NCAP άρχισε να ανταμείβει τους πεζούς με το AEB πέρυσι και έχουμε δει μια ταχεία ανάκαμψη της τεχνSuzuki Swift 04ολογίας. Ελπίζουμε να δούμε ταχύτερα την υιοθέτηση συστημάτων AEB που εντοπίζουν ποδηλάτες όταν οι δοκιμές αυτών των συστημάτων αποτελούν μέρος της αξιολόγησης το επόμενο έτος. Για είκοσι χρόνια, η Euro NCAP πιέζει τους κατασκευαστές να εξελίσσουν νέες και καλύτερες τεχνολογίες ασφάλειας: αρχικά, όπως οι αερόσακοι και οι προεντατήρες και, σήμερα, προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγών που θα αποτελέσουν τα δομικά στοιχεία των αυτοματοποιημένων οχημάτων του αύριο.

Suzuki Swift φύλλο δεδομένων

Euro NCAP Crash Test of Suzuki Swift

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO