spot_img

Mc Laren XP1LM

P1LM Kenny-On BoardΤον Ιούνιο πέρσι , το P1 LM παρουσιάστηκε στο Goodwood Festival of Speed, όπου έγινε το γρηγορότερο οδικό αυτοκίνητο στην ανάβαση του λόφου του Goodwood.

Τους τελευταίους έντεκα μήνες, καθώς κατασκευάστηκαν τα πέντε αυτοκίνητα παραγωγής P1 LM, το πανομοιότυπο πρωτότυπο αυτοκίνητο XP1LM έχει δοκιμαστεί συστηματικά σε διάφορα στάδια. Κατά τη διάρκεια τP1LM Trackων τελικών φάσεων στο Nurburgring Nordschleife, ο XP1LM πέτυχε τον ταχύτερο γύρο των 6,43,2. Μετά από αυτό το νέο ρεκόρ, το αυτοκίνητο οδήγησε αμέσως πίσω από το Nurburgring στο πίσω στο «σπίτι» του στο Woking του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το εγχείρημα αυτό ήταν η τελευταία συνεργασία μεταξύ του Lanzante και του Kenny Brack. Ο Kenny Brack είναι γνωστός για την νίκη του 1999 Indianapolis 500, το 1998 για τη νίκη του Indy και το πρόσφατο χρυσό μετάλλιο στο P1-LM_Profilerally-x του 2009. Το Lanzante έγινε παγκοσμίως συνώνυμο με το όνομα της McLaren όταν έτρεξε το Mclaren F1 GTR που κέρδισε το 24 Hours of Le Mans το 1995.

Στην προσπάθεια αυτή έσωσαν την υποστήριξή τους η McLaren, και η Pirelli,η οποία κατασκεύασε ένα συγκεκριμένο ελαστικό το Trofeo για το P1 LM. Και τα πέντε αυτά supercars P1 LMs τώρα πωλούνται και θα χρησιμοποιηθούν στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO