spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣ24ο Beaulieu Spring Autojumble

24ο Beaulieu Spring Autojumble

Beaulieu Spring Autojumble 21Δικαίως η Βρετανία θεωρείται από τις χώρες οι οποίες προσφέρουν καταπληκτικές ευκαιρίες για τους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου και όχι μόνο. Φέτος, κατά το 24ο Beaulieu Spring Autojumble, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο χώρος του Εθνικού Μουσείου Κινηματογράφου μεταμορφώθηκε σε ένα διήμερο “θησαυροφυλάκιο” με εκατοντάδες μοναδικές ευκαιρίες για τους απανταχού λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου.

Beaulieu Spring Autojumble 15Επί ένα 2ήμερο περισσότεροι από 17.000 επισκέπτες πωλούσαν και αντάλλασαν κλασικά αυτοκίνητα, καθώς και κάθε είδους κλασικών αντικειμένων που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Η Sprint Autojumble κάθε χρόνο προσελκύει φανατικούς λάτρεις του χώρου οι οποίοι ανεφοδιάζουν τον ενθουσιασμό τους για κλασικά αυτοκίνητα.

Πίσω από τη χαλαρή ατμόσφαιρα του φεστιβάλ, οι δραστηριότητες ήταν άκρως ζωηρές για εμπόρους και επισκέπτες, καθώς πολλές συμφωνίες κλείστηκαν στα 1.200 περίπτερα σε όλη την εκδήλωση.

Beaulieu Spring Autojumble 19Ο διευθυντής της έκθεσης Beaulieu, Judith Maddox δήλωσε: «Έχουμε ακούσει μόνο καλές παρατηρήσεις από τους εμπόρους και η εκδήλωση ενισχύθηκε από εντυπωσιακές επιδείξεις των Moggy Fest και τους φίλους του Κλασσικού Hearse Register, του Wessex Car Club και του Retro Caravan Club. “

Κατά το 2ήμερο τα συνολικά 165 Morris Minors έδωσαν μια άλλη εικόνα από τα μέλη του Morris Minor Owners ‘Club. Υπήρχαν ολόκληρες σειρές από σαλούν, φορτηγά, pick-ups και convertibles, τα οποία μάγεψαν με τον τρόπο συντήρησης και τον γνήσιο εξοπλισμό τους.Beaulieu Spring Autojumble 20

Εντυπωσίασαν ακόμη τα βρετανικά κλασικά Morris Eight saloons και tourers, Ford Anglia 123E, Austin-Healey Frogeye Sprite και Wolseley 1500, ενώ το Retro Caravan Club αναβίωσε την εμφάνιση και την αίσθηση των κάμπινγκ του παρελθόντος, Κλασικά τροχόσπιτα πίσω από ταιριαστά ιστορικά αυτοκίνητα ρυμούλκησης εντυπωσίασαν το κοινό. Το Safari του 1968, το Viking Fibreline II του 1973 και το Cheltenham Roebuck του 1970 ήταν μεταξύ των τέλειων τροχόσπιτων. Οι Beaulieu Spring Autojumble 12προπολεμικές σπανιότητες, όπως το 1935 Car Cruiser και το 1928 Eccles, έδειξαν πολλές ομοιότητες με τα σημερινά τροχόσπιτα.

Τα κλασικά Automart πωλούνταν για κάθε τσέπη. Ένα γοητευτικό του 1965 Hillman Husky προσφέρθηκε για 3.850 λίρες, ενώ το 1959 Austin A35 με αναβαθμισμένο κινητήρα 1.275cc πουλήθηκε για 1.595 λίρες. Τέλος, ένα Ford Escort Mk1 1.300E έκλεισε στις 16.800 στερλίνες.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO