spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣ45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 16Με απόλυτη διοργάνωση και υπέροχο καιρό παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του “Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ” ThessDrive η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Ο χώρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Α.Ο.Θ. και αποδείχθηκε ικανός να φιλοξενήσει αυτού του είδους τις διοργανώσεις. Αν και κοινότυπη η έκφραση πως ο καιρός ήταν σύμμαχος στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει με το παραπάνω αφού επέτρεψε πολύ κόσμο να έρθει σε έναν άγνωστο για τους περισσότερους χώρο.

ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 37Οι 39 συμμετοχές θεωρούνται καλό σημάδι, οι οποίες προσέφεραν στο κοινό θέαμα και συναγωνισμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι η απόδοση των περισσοτέρων αγωνιζομένων ήταν εξαιρετική απλά γίνετε ολοένα και πιο ευδιάκριτη η ευκολία με την οποία κάποιοι «δεξιοτεχνούν» χωρίς λάθη σε οποιαδήποτε σχεδίαση.

ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 12Οι δεξιοτέχνες της ημέρας
Στην κατηγορία Α ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης από τον Ο.Φ.Α.Δ. έκανε για άλλη μια φορά την διαφορά με το γνωστό Peugeot 106. Στην δεύτερη θέση ο Καραμανώλης Ιωάννης από την Α.ΛΕ.Ξ. δεν μπόρεσε να «απειλήσει» με το Toyota Starlet τον πρώτο παρά την καλή εμφάνιση. Τρίτος στο βάθρο ο Παπαδόπουλος Απόστολος από τον Ο.Φ.Α.Δ. ο οποίος συμμετέχει με το αγωνιστικό του πρώτου.

ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 10Στην κατηγορία Β, όπου και δημιουργήθηκε το θέμα με τα Opel Kadett η τελική σύνθεση του βάθρου ήταν η εξής: Στην πρώτη θέση και δεύτερη θέση του βάθρου οι Κωνσταντίνος και Θεόδωρος Οικονομίδης, οι οποίοι μοιράστηκαν το Fiat Punto αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Χρήστο Γερανό με Ford Escort αμφότεροι μέλη του Α.Ο.Θ.

ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 15Στην κατηγορία Γ ο Προδρομίδης Απόστολος από τον Ο.Φ.Α.Δ. κατέκτησε την πρώτη θέση δείχνοντας σε όλους πως μπορεί κανείς με μια Opel Manta να απειλήσει ακόμα και τα εύστροφα και ευκίνητα αγωνιστικά της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ένα δευτερόλεπτο πίσω του ο ασταμάτητος Καρυπίδης Θεόκλητος από την Α.Λ.Π. με Opel Ascona ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε επάξια ο απών τα τελευταία χρόνια Bαλάντης Σαρβανίδης επίσης με Opel Ascona από τον Ο.Φ.Α. Καμπάνη.

ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 40Οι κυρίες του αγώνα
Δύο ήταν οι κυρίες που συμμετείχαν στον αγώνα, η Βασιλειάδου Αναστασία μέλος Α.Ο.Θ. με Toyota Corolla η οποία βραβεύτηκε ως η ταχύτερη και η Αντωνία Αμπατζίδου μέλος ΑΣΠΙΣμε BMW Z3.

Οι δύο τους ακολουθούν το Έπαθλο δείχνοντας τον δρόμο και σε άλλες γυναίκες οι οποίες μπορεί να θέλουν αλλά να μην τολμούν.ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 52

Στα εκτός ανταγωνισμού Opel Kadett ο απολαυστικός Θεόδωρος Καβατισκλής από την ΑΣΠΙΣ έκανε χρόνο 1.12.200 ενώ ο ανταγωνιστής από τον Ο.Φ.Α.Δ. Δημήτρης Κουνατιάδης 1.14.310

Ο δεύτερος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος απέδειξε πως οι δεξιοτεχνίες θα αποτελέσουν και πάλι το εφαλτήριο για τη ΑΟΘ 45η δεξιοτεχνία 89νέα γενιά αγωνιζομένων. Είναι θέμα χρόνου καθώς δεν πρόκειται για μια γρήγορη υπόθεση αλλά και για έναν αγώνα αντοχής.

Επόμενος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος η 3η Δεξιοτεχνία Σερρών την οποία καλείται να διοργανώσει η Λ.Α.Μ.Σ. στις 23 Απριλίου 2017.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO