spot_img

Jeep Compass

2. Jeep_CompassΤο ολοκαίνουργιο Jeep Compass, το νέο κόμπακτ SUV θα προσφέρεται με 17 συνδυασμούς κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης. Στη Γενεύη πραγματοποιεί την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα, θέτοντας υψηλούς στόχους. Ενσωματώνει υψηλού επιπέδου εξοπλισμό ασφάλειας, εξελιγμένο σύστημα Infotainment με απαράμιλλη συνδεσιμότητα, αλλά και την παραδοσιακά συνδεδεμένη με την Jeep αίσθηση ελευθερίας για την οποία όλα τα Jeep είναι διάσημα. Το νέο Jeep Compass αποτελεί ένα απτό παράδειγμα της μόνιμης εξέλιξης της Jeep στους τομείς της ποιότητας, της πρωτοπορίας, της τεχνολογίας και των επιδόσεων και στοχεύει να διευρύνει την επιτυχία της φίρμας στην κατηγορία των SUV.

3. Jeep Wrangler Rubicon ReconWrangler Rubicon Recon
Το πιο ικανό όχημα παραγωγής στον κόσμο αποκτά ακόμα μεγαλύτερες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου με καλύτερη προστασία στα διαφορικά από τα heavy duty χυτά καλύμματα αλλά και ισχυρότερο μπροστινό άξονα. Η έκδοση Wrangler Rubicon Recon χαρακτηρίζεται επίσης από τους 18 ιντσών τροχούς σε μαύρο σατινέ χρώμα, το dual top σύστημα που προσφέρει διπλή χρηστικότητα soft και hard top και πολλές λεπτομέρειες σε σκούρο γκρι και μαύρο σατινέ χρώμα στους προβολείς, την τάπα καυσίμου κ.α. Το εσωτερικό της ειδικής έκδοσης συνδυάζει το μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και προσδίδει μία πολύ δυναμική αίσθηση.

6. Grand Cherokee Night Eagle quarterGrand Cherokee Night Eagle
Η νέα έκδοση της σειράς Night Eagle έχει ιδιαίτερα τονισμένο δυναμικό χαρακτήρα με πλήρη εξοπλισμό, λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και τροχούς 20 ιντσών. Το εσωτερικό, καλύπτεται από ανώτερης ποιότητας μαύρο δέρμα Capri ενώ το τελευταίας γενιάς infotainment σύστημα U Connect με οθόνη 8.4 ιντσών δεσπόζει στο ταμπλό και συνεργάζεται με έναν ενισχυτή 506 watt για HiFi απόλαυση.

7. Wrangler Night EagleWrangler Night Eagle
Η ειδική έκδοση απογειώνει τον ήδη δυναμικό χαρακτήρα του Wrangler με μαύρες γυαλιστερές και σατινέ ενθέσεις, 18 ιντσών τροχούς και rock rails για προστασία σε extreme off road διαδρομές. Στο εσωτερικό, το μαύρο δέρμα σε καθίσματα, τιμόνι και κονσόλα, συνδυάζεται με γκρι ραφές ενώ ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει και το νέο σύστημα infotainment U Connect με μεγάλη οθόνη 6.5 ιντσών και διευρυμένη συνδεσιμότητα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO