spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο Opel Crossland X

Νέο Opel Crossland X

Opel Crossland X 10“Δημιουργήστε ένα αυτοκίνητο που να συνδυάζει τις αρετές ενός SUV με το στυλ ενός σύγχρονου αυτοκινήτου πόλης”

Αυτή ήταν η εντολή για τους σχεδιαστές του Crossland X, που θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (7- 19 Μαρτίου).

Το Crossland X διαθέτει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την αρμονία σχημάτων και γραμμών της σχεδίασης Opel. Opel Crossland X 15Αναγνωρίσιμα στοιχεία ταυτότητας της μάρκας είναι η τολμηρή μάσκα και τα πτερύγια που πλαισιώνουν περήφανα το έμβλημα του κεραυνού, το χαρακτηριστικό σχήμα φτερού των προβολέων και η ‘λεπίδα’ εκατέρωθεν του αμαξώματος. Οι επιφάνειες είναι ρέουσες και ανάγλυφες, με κοφτές γραμμές ως στοιχείο ακρίβειας, ενώ η δίχρωμη ανεξάρτητη οροφή πλαισιωμένη από χρώμιο προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής επιβεβαιώνεται και στους high-tech προβολείς full LED, ενώ οι οριζόντιες γραμμές που αγκαλιάζουν το αμάξωμα συνδυάζονται με τα υπερυψωμένα πίσω φώτα, δείχνοντας το Crossland X φαρδύτερο.

Opel Crossland X 20Η στυλιστική προσέγγιση του εξωτερικού συνεχίζεται και στο εσωτερικό, που αποπνέει μία αίσθηση ευρυχωρίας και προσφέρει πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους. Η επιρροή του νέου Insignia και του Astra είναι εμφανής στο ανάγλυφο, οδηγοκεντρικό ταμπλό, που ‘αγκαλιάζει’ τις πόρτες δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον. Διακοσμητικά στοιχεία δένουν άριστα με τη συνολική σχεδίαση, χαρίζοντας σε κάθε έκδοση εξοπλισμού τη δική της προσωπικότητα. Διακριτικές πινελιές χρωμίου γύρω από το ταμπλό και τους αεραγωγούς σε συνδυασμό μεOpel Crossland X 16 μαλακές επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες, ‘μεταφέρουν’ ένα μήνυμα ποιότητας υλικών και κατασκευής. Η μεγάλη, εύχρηστη οθόνη αφής και τα διαιρούμενα 60/40 πίσω καθίσματα, κάνουν το εσωτερικό Crossland X ιδανικό για οικογένειες. Προαιρετικά, διατίθενται πίσω καθίσματα που μετακινούνται εμπρός / πίσω σε μία διαδρομή 150 mm δημιουργώντας περισσότερο χώρο για τα πόδια ή χώρο αποσκευών μέχρι 520 L (που μπορεί να φτάσει τα 1.255 L με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων).

Opel Crossland X 13Η αντοχή και η λειτουργικότητα του αυτοκινήτου εκφράζονται με αρκετά στοιχεία SUV, όπως τα κάτω πλαϊνά προστατευτικά και οι προστατευτικές ποδιές μπροστά και πίσω. Στο εσωτερικό του Crossland X, οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν άριστη ορατότητα χάρη στα υπερυψωμένα καθίσματα – τυπικό χαρακτηριστικό SUV – σε ένα αμάξωμα που είναι κατά 16 cm μικρότερο αλλά κατά 10 cm ψηλότερο από αυτό του Astra.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO