spot_img
HomeAUTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Mitsubishi στη Γενεύη

Η Mitsubishi στη Γενεύη

Mitsubishi Eclipse Cross 02Το Eclipse Cross είναι ένα παγκοσμίως στρατηγικό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ευρώπη φέτος το φθινόπωρο και στη συνέχεια σε Ιαπωνία, Β. Αμερική, Αυστραλία και λοιπές περιοχές. Ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει στη Γενεύη και συνδυάζει εντυπωσιακές γραμμές ενός coupe με το δυναμισμό ενός SUV έχοντας τη στυλιστική υπογραφή και επιδόσεις της Mitsubishi.
Έχει μήκος 4.405 χιλ. πλάτος 1.805 χιλ, ύψος 1.685 χιλ. και μεταξόνιο 2.670 χιλ. Θα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες, ένα βενζίνης τούρμπο 1,5 λιτ. με άμεσο ψεκασμό και κιβώτιο CVT και με ένα ντίζελ τούρμπο με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η μετάδοση κίνησης 4WD είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.
Στο νέο Eclipse όταν είναι αναμμένα, τα φώτα φρένων LED και το ψηλά τοποθετημένο κεντρικό φως στοπ LED δημιουργούν μία μπάρα φωτός που διατρέχει όλο το πίσω τμήμα, προσδίδοντας στο Eclipse Cross εύρος και στιβαρότητα.
Mitsubishi Eclipse Cross 01Εφοδιάζεται με σύστημα Smartphone Link Display Audio, ένα Touchpad Controller και Head Up Display που επιτρέπουν στον οδηγό να διαχειρίζεται και να ερμηνεύει διαφορετικά είδη πληροφοριών πιο εύκολα και με ασφάλεια.
Χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα 4WD που κατανέμει τη βέλτιστη ποσότητα ροπής στους πίσω τροχούς ανάλογα με τις απαιτήσεις της οδηγικής κατάστασης και το είδος του οδοστρώματος. Το ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς οχήματος της MMC, Super All-Wheel Control (S-AWC) περιλαμβάνει AYC με φωνητική ενεργοποίηση. Το σύστημα Active Yaw Control διαχειρίζεται την κατανομή ροπής και τη δύναμη πέδησης σε κάθε πίσω τροχό για να βοηθά το όχημα να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις προθέσεις του οδηγού, χρησιμοποιώντας πληροφορίες για τη γωνία διεύθυνσης, το συντελεστή περιστροφής αμαξώματος, τη ροπή του κινητήρα, την ισχύ πέδησης και την ταχύτητα των τροχών ώστε να προσδιορίζονται με ακρίβεια οι εντολές του οδηγού και η συμπεριφορά του οχήματος.

Mitsubishi Eclipse Сross

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO