spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣMotul Roof of Africa

Motul Roof of Africa

Motul_ROA_logo_1Η Motul ανακοινώνει την επέκταση και ταυτόχρονα την ενίσχυση της συνεργασίας της με το ‘Roof of Africa’, ως Χορηγός Τίτλου για το 2016. Η Motul είναι άλλωστε ήδη ο ‘Επίσημος Συνεργάτης Λιπαντικών’ τα τελευταία χρόνια στο ‘Roof of Africa’.
Το Roof of Africa, με έδρα το ορεινό Βασίλειο του Λεσότο, θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες off-road στον κόσμο και προσελκύει πολλούς από τους κορυφαίους αθλητές του extreme enduro.
Αυτή η συναρπαστική συνεργασία συνδυάζει έναν από τους παλαιότερους αγώνες της Νοτίου Αφρικής με την πλούσια κληρονομιά της Motul και την μακρά ιστορία της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου του 2016 στο Μασερού του Λεσότο και τις γύρο περιοχές.
Ο συνδυασμός ενός line-up γεμάτο δράση και η ιστορικότητα του ‘Roof of Africa’, από την ίδρυσή του το 1969 μέχρι σήμερα, είναι ένας από τους λόγους που η Motul δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να γίνει ο επίσημος Χορηγός Τίτλου.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση Motul ως Χορηγός Τίτλου, ο Peter Luck, διοργανωτής του ‘Motul Roof of Africa’, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι Motul έχει γίνει μέλος της ομάδας μας ως Χορηγός Τίτλου στο Roof of Africa. Η Motul είναι ένα διάσημο εμπορικό brand, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια, έχει συνδεθεί με παγκόσμιας κλάσης αγωνιστικά γεγονότα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το Roof of Africa να συμπορευτεί και να ταυτιστεί με ένα τόσο εμβληματικό brand.
Η Motul επιδιώκει συνεργασίες με extreme αγωνιστικές διοργανώσεις που συνδέονται με τα πλεονεκτήματα και προφίλ των προϊόντων της. Το Roof of Africa είναι ένας από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς αγώνες off-road στον κόσμο και, μετά από δύο χρόνια επιτυχής συνεργασίας ως Συνεργάτης Λιπαντικών, η απόφαση να ενδυναμώσουμε την συνεργασία μας, ήταν εύκολη για εμάς“, σχολίασε η Hélène Zaugg – Head of Communication and Motorsport της Motul.
Η διαδρομή θεωρείται μια από τις πιο ύπουλες και απαιτητικές στο χώρο του endure racing και καλύπτει 425km του σκληρότερο έδαφος που έχει πατήσει άνθρωπος. Οι αναβάτες καλούνται να ανέβουν από 1.400 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στα 3.000m, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO