spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣ13ο Πρωτάθλημα Enduro για το Βασίλη Σιαφαρίκα

13ο Πρωτάθλημα Enduro για το Βασίλη Σιαφαρίκα

SIAFARIKAS HONDA CRF500R ENDURO 10Τo 13ο Πρωτάθλημα Enduro κατέκτησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF 500R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα.

O αναβάτης της CRF500R, Βασίλης Σιαφαρίκας κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Enduro 3 τερματίζοντας πρώτος και στους 6 αγώνες του Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του.

O 13 φορές Πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας, μετά την κατάκτηση και του φετινού τίτλου της κατηγορίας Enduro 3 δήλωσε: «…είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μου στο φετινό πρωτάθλημα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέρνω να κερδίζω ακόμη και σήμερα μετά από δεκαπέντε χρόνια εμπλοκής μου στους αγώνες με μοτοσυκλέτες Honda, που χαρακτηρίζονται για την τεχνολογική τους υπεροχή, την αξιοπιστία και την ταχύτητα τους».

SIAFARIKAS HONDA CRF500R ENDURO 11Ο Βασίλης Σιαφαρίκας εκτός από τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro Maxxis Greece που διοργανώθηκε στα Γρεβενά από τις 30 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου. Ο Έλληνας αναβάτης είναι ο μόνος Έλληνας που κατάφερε να βαθμολογηθεί και να συγκεντρώσει 4 βαθμούς και τις δύο ημέρες στην κατηγορία Enduro GP (EGP.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO