spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣORANGE DAYS 2017 12Η ΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΑ

ORANGE DAYS 2017 12Η ΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΑ

ORANGE DAYS 2017 PATRA 11Με την 12η φετινή στάση της φετινής διοργάνωσης να λαμβάνει χώρα στα κεντρικά της KTM Σαρέλλας Δημήτρης στην Πάτρα, δεκάδες λάτρεις της μοτοσυκλέτας από την Πελοπόννησο βρέθηκαν στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 117 για να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS την Τετάρτη 31 Μάϊου.

Με σύμμαχο ένα γεμάτο ήλιο και ευχάριστες θερμοκρασίες, οι μοτοσυκλετιστές της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έγραψαν δεκάδες χιλιόμετρα γεμίζοντας εντυπώσεις και εμπειρίες. Από την οικογένεια των μεγαλύτερων σε κυβισμό 1290 SUPER ADVENTURE και SUPER DUKE, έως τα μικρότερα 390 DUKE και RC 390, όλες οι μοτοσυκλέτες του ORANGE DAYS 2017 PATRA 12‘πορτοκαλί’ στόλου δοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS της Πάτρας.

Σε μία εκδήλωση η οποία απέσπασε ιδιαιτέρως θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΚΤΜ Σαρέλλας μαζί με τους εκπροσώπους των ORANGE DAYS μοιράστηκαν γνώμες και μετέφεραν πληροφορία σχετικά με την εξέλιξη και τις βελτιώσεις των πιο πρόσφατων μοντέλων KTM, Husqvarna και Bajaj.

Έχοντας φέτος ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τη Ρόδο έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα έως και την Καλαμάτα, τα ORANGE DAYS ORANGE DAYS 2017 PATRA 13επιστρέφουν στην Αθήνα για να κλείσουν την φετινή τους διαδρομή με δύο ακόμη στάσεις σε διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας.

Με την επόμενη προγραμματισμένη στάση να γίνεται το Σάββατο 3 Ιουνίου στα κεντρικά της Fanmotorcycles στην Ηλιούπολη [τηλ: 210/9955451], το μοναδικό αυτό ταξίδι για φέτος κλείνει την Κυριακή 4 Ιουνίου στο κατάστημα EMC Οικονόμου στο Περιστέρι [τηλ: 210/5910568].

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις δύο τελευταίες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.ORANGE DAYS 2017 PATRA 14

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού – κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.]

Φωτό: Δ. Σαρέλλας, media.ktm.com

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO