spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣDJANGO ADVENTURE 2017

DJANGO ADVENTURE 2017

Η περιπέτεια συνεχίζεται…

Το 2016 η Peugeot Scooters τόλμησε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας από το Παρίσι στη DJANGO ADV 2Σαϊγκόν με 2 scooter Django 125. Διασχίζοντας 12.000 χιλιόμετρα και 14 διαφορετικές χώρες, με μηδενικές μηχανικές βλάβες, το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία.

Έτσι, το Django Adventure γίνεται πλέον θεσμός, καθώς η Peugeot Scooters ετοιμάζει μια σειρά από road-trips στους πιο όμορφους δρόμους του κόσμου.

Για τη νέα σαιζόν του 2017, το Django Adventure θα ταξιδέψει μέχρι τη μυθική Casablanca. Φέτος, δύο γυναίκες θα σηκώσουν τη σημαία της περιπέτειας. DJANGO ADV 3Η Lisa Aleksenko και η Clemence Couten, σκηνοθέτιδες και οι δύο, έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους, έχοντας πραγματοποιήσει έναν 8-μηνο γύρο του κόσμου και έχοντας διασχίσει την έρημο του Μαρόκου στα πλαίσια 4Χ4 Trophy.

Στο νέο τους ταξίδι που ξεκίνησε στις 11 Μαΐου από το Παρίσι, οι δύο φίλες θα διασχίσουν τη Γαλλία, την Ισπανία και το Μαρόκο, καλύπτοντας 3.000 χλμ., για να φτάσουν στις 26 Ιουνίου στην Καζαμπλάνκα.

DJANGO ADV 4Σύμμαχοί τους σε αυτή την όμορφη περιπέτεια θα είναι δύο Django Evasion 125. Evasion στα γαλλικά σημαίνει “Απόδραση”. Με κομψό, πρωτότυπο σχεδιασμό, έντονα, νεανικά χρώματα και ευκολία στην οδήγηση, το Django Evasion ενσαρκώνει το πνεύμα της Ελευθερίας, αποτελώντας ένα ιδανικό μέσο για να μετακινείσαι εντός και εκτός πόλης με στυλ και αέρα. Το Django απευθύνεται σε αναβάτες με έμπνευση και ξεχωριστή προσωπικότητα, αρετές που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για κάθε περιπέτεια.

Ακολουθήστε τις νέες περιπέτειες του Django στο blog www.djangoadventure.fr, όπου οι δύο φίλες θα μοιράζονται την εμπειρία τους με εικόνες και εντυπώσεις.

Django Adventure: Ο κόσμος ανήκει σε αυτούς που τολμούν να τον ανακαλύψουν.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO