spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣKTM ORANGE DAYS 2017

KTM ORANGE DAYS 2017

KTM ORANGE DAYS 2017Τριψήφιος αριθμός συμμετεχόντων απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, σε ένα διήμερο γεμάτο μοτοσυκλετιστική δράση στο KTM Racing Design της Ρόδου.

Με την αρχή στο συναρπαστικό ταξίδι των ORANGE DAYS για φέτος να δίνεται στο πανέμορφο νησί της Ρόδου, 117 μοτοσυκλετιστές βρέθηκαν στο ριζικά ανανεωμένο Racing Design KTM Store για να τεστάρουν ορισμένα από τα τελευταία μοντέλα των οικογενειών ADVENTURE, DUKE και RC, SUPERMOTO και PULSAR.

ORANGE DAYS 2017 RHODES-5Σε ένα σύνολο 190 απόλυτα επιτυχημένων test rides, οι συμμετέχοντες στην πρώτη στάση των φετινών ORANGE DAYS είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία αξέχαστη Ready To Race εμπειρία, συμπληρώνοντας 576 ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα στους δρόμους της Ρόδου.

Σε ρόλο οικοδεσπότη, το έμπειρο προσωπικό του ανανεωμένου Racing Design ήταν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, χαρίζοντας χαμόγελα αλλά και μια άψογη φιλοξενία σε όλους τους μοτοσυκλετιστές που τίμησαν τα ORANGE DAYS της Ρόδου με την παρουσία τους.

ORANGE DAYS 2017 RHODES-71Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα γεμάτο διήμερο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσίαση τεχνικής ανάλυσης των πιο πρόσφατων μοντέλων της ΚΤΜ από τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Δικτύου της KTM South East Europe Αργύρη Παπαγιαννακόπουλο.

Με τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας πάντα στο επίκεντρο των ORANGE DAYS, ας ζήσουμε λίγο περισσότερο από την εμπειρία της πρώτης τους φετινής στάσης μέσα από λόγια και εντυπώσεις των συμμετεχόντων:

Σάββας Γ.
Ηλικία: 22 ετών
Επάγγελμα: Ξενοδοχοϋπάλληλος
Οδήγησε: KTM DUKE 200/390, KTM RC 390, Bajaj Pulsar NS 200
“Πρόσφατα αναβάθμισα το δίπλωμά μου και ψάχνω μοτοσυκλέτα. Νοιώθω τυχερός που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω μερικές από τις ORANGE DAYS 2017 RHODES-61μοτοσυκλέτες που αποτελούν στόχο μου. Ξεκίνησα με τα δύο μικρότερα DUKE, συνέχισα με το Pulsar της Bajaj και τέλος οδήγησα και το RC 390. Ήταν πραγματικά μία πολύ καλή εμπειρία. Η μοτοσυκλέτα που μου άρεσε περισσότερο ήταν το DUKE 390. Έχει έναν πολύ ελαστικό κινητήρα, καταπληκτικά φρένα και γενικά μία πολύ φιλική συμπεριφορά. Ιδιαίτερα για εμένα που είμαι στο ξεκίνημα της μοτοσυκλετιστικής μου καριέρας, νομίζω είναι μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα.”

Ιωσήφ Κ.
Ηλικία: 33 ετών
Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Οδήγησε: KTM 1290 ADVENTURE S, KTM DUKE 690, KTM 1290 SUPER DUKE R, Husqvarna 701 SUPERMOTO
“Οδηγώ μοτοσυκλέτα 17 χρόνια κι αυτή την στιγμή έχω στην κατοχή μου ένα μεγάλο ORANGE DAYS 2017 RHODES-3streetfighter. Στα ORANGE DAYS οδήγησα τα δύο DUKE, το 690 και το 1290, το Husqvarna 701 SUPERMOTO και το μεγάλο 1290 ADVENTURE S. Η μοτοσυκλέτα που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν η μεγάλη ADVENTURE. Όλες ήταν καλές, αλλά νομίζω το ADVENTURE ταιριάζει πολύ περισσότερο στους δρόμους και τις ανάγκες της χώρας μας. Το περιβάλλον που οδηγούμε είναι πολύ σύνθετο. Μπορεί στους δρόμους να συναντήσουμε λακκούβες, νερά, χώματα ή και πολύ συχνά άσφαλτο με χαμηλή πρόσφυση. Σε όλες αυτές τις συνθήκες νομίζω το μεγάλο ADVENTURE είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα από όλες τις άλλες.”

Ηλίας Μ.
Ηλικία: 34 ετών
Επάγγελμα: Ελεύθερος επαγγελματίας
Οδήγησε: Husqvarna 701 SUPERMOTO, KTM 1290 SUPER DUKE
ORANGE DAYS 2017 RHODES-4“Η καλή εντύπωση ξεκίνησε από το πρώτο τηλεφώνημα στο Racing Design. Φτάνοντας στον χώρο, αμέσως ξεκίνησε η τεχνική ενημέρωση. Οδήγησα πρώτα την 701 SUPERMOTO, στην οποία με είχε εντυπωσιάσει η προσοχή στην λεπτομέρεια από την πρώτη στιγμή που την είδα. Με άμεση απόκριση στο γκάζι, ελαστικό και γεμάτο κινητήρα και τρομερό πλαίσιο, η μοτοσυκλέτα είναι φτιαγμένη να δίνει απόλαυση. Σειρά είχε η 1290 SUPER DUKE R, η οποία παρά τις εξωπραγματικές της επιδόσεις παραμένει εντυπωσιακά οδηγήσιμη. Συγχαρητήρια στον πλοηγό μας αλλά και όλη την ομάδα των ORANGE DAYS για αυτή τη μοναδική εμπειρία που μας χάρισαν.”

Σπύρος Σ.
Ηλικία: 39 ετών
Επάγγελμα: Αρχιτέκτονας
Οδήγησε: KTM 1290 ADVENTURE S, KTM 1290 SUPER DUKE GT
ORANGE DAYS 2017 RHODES-11Οδηγώντας μοτοσυκλέτα από τα 18 μου, έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα σε ταξίδια αλλά και καθημερινή οδήγηση στην πόλη. Αγαπημένη μου κατηγορία είναι οι μεγάλες adventure μοτοσυκλέτες για αυτό και ξεκίνησα με τη νέα 1290 ADVENTURE S. Στη συνέχεια οδήγησα και την 1290 SUPER DUKE GT. Οδηγώντας την ADVENTURE ένοιωσα σαν παιδί σε παιδική χαρά. Πραγματικά ένοιωσα να κουμπώνω επάνω σε αυτή την μοτοσυκλέτα. Η αίσθηση ήταν λες και την οδηγούσα καιρό. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές των ORANGE DAYS για την εκδήλωση αυτή.”

Μετά το άκρως επιτυχημένο τους ξεκίνημα στη Ρόδο, τα ORANGE DAYS δίνουν ραντεβού με τους μοτοσυκλετιστές της πρωτεύουσας κάνοντας στάση στα κεντρικά της Delta Motorcycles στο Γκάζι – Αθήνα (τηλ: 210 9248996). Η δεύτερη κατά σειρά στάση των ORANGE DAYS 2017 θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Απριλίου. Κλείσε τώρα θέση για test ride της αγαπημένης σου μοτοσυκλέτας στο παραπάνω τηλέφωνο.ORANGE DAYS 2017 RHODES

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού – κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια]

Φωτό: Βασιλική Αλεξανδρή

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO