spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΚΤΜ ΜΧ TEAM ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

ΚΤΜ ΜΧ TEAM ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Ένας άκρως επιτυχημένος αγώνας κλείνει με δύο νίκες και άλλα τρία πλασαρίσματα εντός της πρώτης τριάδας για τους αναβάτες της ομάδας.

KTM SEE MX TEAM 2017Η επιστροφή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΜΧ στο Argos Motocross Park μετά από τρία χρόνια είδε τους αναβάτες της ΚΤΜ ΜΧ Τeam να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των μαχών για την κορυφή. Με τον Γιώργο Ηλιόπουλο να φτάνει ένα βήμα πριν την τρίτη θέση της ΜΧ1, τον Αντώνη Σάγμαλη να τερματίζει πρώτος και στα δύο σκέλη της ΜΧ85 και τον Άγγελο Βογιατζή να παίρνει δύο δεύτερες θέσεις στην ΜΧ2Τ, το Σαββατοκύριακο έκλεισε με θετικό πρόσημο για την ‘πορτοκαλί’ ομάδα. Σε κατάσταση αποθεραπείας από τον πρόσφατο τραυματισμό του ο Νίκος Λυρίου αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος στην Πτολεμαΐδα.

3 Giorgos Iliopoulos 1#3 Γιώργος Ηλιόπουλος – KTM 450 SX-F
4ος ΜΧ1 [3ος Α΄Σκέλος / 4ος Β’ Σκέλος]
Σε μία πίστα που του ταιριάζει, ο Γιώργος Ηλιόπουλος έκανε δύο καλές εκκινήσεις και έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει το βάθρο της κατηγορίας. Δείχνοντας τις δυνατότητές του ο Γιώργος οδήγησε την ΚΤΜ 450 SX-F του στην τρίτη θέση του πρώτου σκέλους της ΜΧ1. Πιέζοντας για ένα αντίστοιχα καλό αποτέλεσμα και στο δεύτερο σκέλος της κατηγορίας, ο αναβάτης από το Αίγιο μας χάρισε μερικές από τις ωραιότερες μάχες της ημέρας μένοντας τελικά τέταρτος με διαφορά μόλις δύο χιλιοστών του δευτερολέπτου από την πρώτη τριάδα.

“Το σημαντικότερο σήμερα είναι ίσως πως ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε άψογα, είχα δύο σχετικά καλές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη βρέθηκα να 3 Giorgos Iliopoulosπιέζω έως το τέλος. Την μεγαλύτερη μάχη την δώσαμε στο δεύτερο σκέλος με το Δημήτρη Κοντολέτα. Προσπαθώντας για το καλύτερο ένοιωσα μία μικρή κούραση στα χέρια κι έτσι άφησα χώρο στο Δημήτρη να περάσει. Δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό, προσπάθησα στη συνέχεια να καλύψω τη διαφορά και βρεθήκαμε να τερματίζουμε πλάι πλάι. Το χρονόμετρο έδειξε ότι ήμουν δύο χιλιοστά πιο αργός, κι αυτή είναι ίσως η μικρότερη διαφορά με την οποία έχω τερματίσει ποτέ στην καριέρα μου. Κρατάμε τα καλά από τον αγώνα και συνεχίζουμε τη σκληρή μας δουλειά για τον επόμενο γύρο της Πτολεμαΐδας.”

192 Antonios Sagmalis 2#192 Αντώνης Σάγμαλης – KTM 85 SX
1ος ΜΧ85 [1ος Α΄Σκέλος /1ος Β’ Σκέλος]
Επιστροφή στις νίκες για τον 14 ετών αναβάτη από τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας τον ταχύτερο χρόνο της κατηγορίας του από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου, ο Αντώνης Σάγμαλης κατάφερε να οδηγήσει χωρίς κανένα λάθος και να πάρει δύο σημαντικές νίκες που του επέτρεψαν να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας.

192 Antonios Sagmalis“Ήρθα στο Άργος με ανεβασμένη ψυχολογία και μοναδικό στόχο τη νίκη και στα δύο σκέλη. Έφυγα καλά και στις δύο εκκινήσει και προσπάθησα να τεθώ αμέσως επικεφαλής για να κάνω μια διαφορά ασφαλείας. Κατάφερα να ολοκληρώσω και τα δύο σκέλη με σημαντική διαφορά, κάτι που αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά που κάνουμε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στόχος μου τώρα είναι στον επόμενο αγώνα, στην Πτολεμαΐδα, να μπορέσω να καλύψω τη διαφορά που με χωρίζει από τον πρώτο της βαθμολογίας.”

111 Aggelos Vogiatzis 2#111 Άγγελος Βογιατζής – KTM 150 SX [κατηγορία ΜΧ2]
2ος ΜΧ2Τ [2ος Α΄Σκέλος / 2ος Β’ Σκέλος]
Στον πιο σταθερό αναβάτη της ομάδας εξελίσσεται ο 16 ετών Άγγελος Βογιατζής. Στη σέλα της δίχρονης ΚΤΜ 150 SX κατάφερε να πάρει δύο δεύτερες θέσεις και να ανέβει για τρίτη συνεχόμενη φορά φέτος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας των δίχρονων έως 150cc.

“Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας στο πρωτάθλημα και γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα. Στο πρώτο σκέλος ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα λασπωμένο τερέν, ενώ στο δεύτερο 111 Aggelos Vogiatzisη πίστα είχε στεγνώσει και έγινε πολύ πιο γρήγορη. Και στα δύο σκέλη προσπάθησα να βρω τις καλύτερες γραμμές ώστε να εκμεταλλευτώ το μικρό βάρος της μοτοσυκλέτας μου και να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε κάθε σκέλος αισθανόμουν πολύ καλά μέχρι την πτώση της καρό σημαίας καθώς έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στο θέμα της αντοχής. Μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Από την πλευρά μου, η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με έμφαση να βελτιώσω την ταχύτητά μου σε γρήγορα κομμάτια με σαμάρια.”

Ιάσονας Μπιζιργιάννης – Team Manager KTM MX Team 2017
“Στην αμφιθεατρική πίστα του Άργους είδαμε καλούς αγώνες με τους αναβάτες μας να 111 Aggelos Vogiatzis 1έχουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των σκελών. Η μάχη του Γιώργου Ηλιόπουλου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του Β’ Σκέλους της ΜΧ1 μας σήκωσε στις μύτες των ποδιών μας. Ο ‘Βενιαμίν’ της ομάδας Αντώνης Σάγμαλης κατάφερε να πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες χωρίς να μας αγχώσει ούτε δευτερόλεπτο. Προερχόμενος από αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, φρόντισε να δείξει για μία ακόμη φορά την κλάση του και να μας κάνει περήφανους. Όσο για τον Άγγελο, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης, ήταν δεύτερος για τρίτη συνεχόμενη φορά στην ΜΧ2Τ. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή στη δράση του Νίκου Λυρίου, τον οποίο ελπίζουμε να έχουμε πάλι κοντά μας στον επόμενο αγώνα στην Πτολεμαΐδα.”

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΤΜ ΣΕ OPEN & MX65
Επικρατώντας σθεναρά και στα δύο σκέλη της Open ο Σταμάτης Δημολιάνης κατάφερε και 192 Antonios Sagmalis 1να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας της κατηγορίας. Όσο για την ΜΧ65, η επικράτηση της πορτοκαλί εταιρείας συνεχίστηκε για ένα ακόμη αγώνα, με το Νικόλα Κανελλόπουλο να παίρνει τη νίκη και τους εννέα πρώτους αναβάτες της τελικής κατάταξης να οδηγούν μοτοσυκλέτα ΚΤΜ.

Η ΚΤΜ ΜΧ Team θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στον τέταρτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στην Πτολεμαΐδα (22-23 Απριλίου).

Αποτελέσματα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, 3ος Γύρος

ΜΧ1 – Τελικά
1.Παναγιώτης Κουζής (Honda) 50 βαθμοί, 2.Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) 42, 3.Αργύρης Τσαρνάς (Husqvarna) 40, 4.Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) 38
ΜΧ1 – 1ο Σκέλος
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 16 γύροι 29:45.651, 2. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) + 19.951, 3. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) + 21.441
ΜΧ1 – 2ο Σκέλος
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda) 16 γύροι 28:47.514, 2. Αργύρης Τσαρνάς (Husqvarna) +22.223 3. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha) +26.852 4. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) +26.854

ΜΧ2T – Τελικά
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 50 βαθμοί, 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) 44, 3. Φώτης Κόλλιας (Yamaha) 38

ΜΧ2T – 1ο Σκέλος
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 14 γύροι, 30:11.957, 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) + 01:56.245, 3. Φώτης Κόλλιας (Yamaha) 13 Γύροι
ΜΧ2T – 2ο Σκέλος
1. Ανδρέας Ανδρέου (Yamaha) 16 γύροι 31:13.547, 2. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ) + 15 γύροι, 3. Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος (ΚΤΜ) +47.745

ΜΧ85 – Τελικά
1. Αντώνης Σάγμαλης (KTM) 50, 2. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ) 42, 3. Σταύρος Μαυράκης (ΚΤΜ) 42
ΜΧ85 – 1ο Σκέλος
1. Αντώνης Σάγμαλης (ΚΤΜ), 20:12.427, 2. Σταύρος Μαυράκης (ΚΤΜ) +33.829, 3. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ) + 57.960
ΜΧ85 – 2ο Σκέλος
1. Αντώνης Σάγμαλης (ΚΤΜ), 20:43.663, 2. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ) +22.928, 3. Σταύρος Μαυράκης (ΚΤΜ) +30.576

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO