spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣOpen weekend Citroen C3

Open weekend Citroen C3

Citroen open weekend 07H τρίτη γενιά Citroen C3 ξεκίνησε την εμπορική της καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο, το οποίο «χτυπά στην καρδιά» της αγοράς, σε μια κατηγορία με τις υψηλότερες πωλήσεις στη χώρα μας. Και προκειμένου να γίνει το ιδανικότερο ξεκίνημα, η Citroën Γιαννίρης Α.Ε. διοργανώνει ένα OPEN WEEKEND για τις 10 & 11 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του μοναδικού αυτού διήμερου, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στη Citroën Γιαννίρης Μοναστηρίου 196 στο “Open Weekend” κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να οδηγήσει το νέο μοντέλο, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Citroen open weekend 03Συνολικά 5 νέα Citroën C3 test drive σε διαφορετικές εκδόσεις, θα είναι διαθέσιμα για ένα διήμερο οδηγικής απόλαυσης. Οι επιλογές εξατομίκευσης στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του συναρπάζουν, καθώς κάθε μοντέλο δεν μοιάζει με το άλλο. Με κατανάλωση από 3,2lt/100km, θεωρείται από τα οικονομικότερα μοντέλα της αγοράς. Προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες μία εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα, τις άνετες αναρτήσεις, τους χώρους και την απίστευτη εργονομία που προσφέρει το CITROEN ADVANCED COMFORT

Επί ένα 2ήμερο στη Citroën Γιαννίρης οδηγείστε και κερδίστε 2 χρόνια δωρεάν service και 2 χρόνια εγγύηση. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες στο 2310 546400 ή στο citroen-gianniris.gr ή στη Μοναστηρίου 196.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO