spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣWomen's World Car of the Year

Women’s World Car of the Year

HONDA-Civic 02Η Honda φαίνεται να έχει επιτυχία μεταξύ των εκπροσώπων του γυναικείου φύλου καθώς κατάφερε να αποσπάσει 2 νίκες σε αντίστοιχες κατηγορίες στο θεσμό Women’s World Car of the Year (στο θεσμό του Γυναικείου ‘Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της Χρονιάς’). Ο θεσμός βραβείων διανύει ήδη την έβδομη χρονιά του, ενώ στην ψηφοφορία συμμετέχουν αποκλειστικά γυναίκες δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου.

Το Honda Civic στέφθηκε νικητής στην κατηγορία ‘οικογενειακό αυτοκίνητο’ ενώ το Jazz διακρίθηκε ως το πιο ‘οικονομικά προσιτό αυτοκίνητο’. Η Ιαπωνική μάρκα ήταν η μοναδική κατασκευάστρια εταιρεία που έλαβε τίτλους σε πολλαπλές κατηγορίες.

Honda Jazz 03Η διαδικασία ψηφοφορίας για το θεσμό Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς είναι ιδιαίτερα σχολαστική. Κάθε μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής υποβάλλει τις προσωπικές του υποψηφιότητες. Στα φετινά βραβεία τα 17 γυναίκες εκπρόσωποι του ειδικού τύπου από 14 διαφορετικές χώρες υπέβαλλαν προτάσεις για συνολικά 294 αυτοκίνητα. Στη συνέχεια διαμορφώθηκε μία τελική λίστα με 32 αυτοκίνητα σε έξι διαφορετικές κατηγορίες. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένες δημοσιογράφους του αυτοκινήτου, ενώ η επιλογή γίνεται με μυστική ψηφοφορία.

Η Sandra Hughes, Επικεφαλής του τομέα automobile marketing & product management, Honda Motor Europe, δήλωσε, “Δύο νίκες κατηγορίας στο θεσμό βραβείων Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς δείχνουν πώς τα μοντελα Honda μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό εν όψει μάλιστα της παρουσίασης του νέου Civic στην Ευρώπη, στις αρχές του 2017.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό Women’s World Car of the Year ακολουθήστε το σύνδεσμο www.womensworldcoty.com

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO