spot_img

VW Tiguan

VW Tiguan 01Το πέμπτο κατά σειρά βραβείο κέρδισε το νέο Tiguan για την εξαιρετική σχεδίαση, αυτή τη φορά από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, το οποίο ανακοίνωσε τους νικητές του θεσμού «Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2017”. Ανάμεσά τους, το νέο Volkswagen Tiguan που επιλέχτηκε σαν το καλύτερο στην κατηγορία “Transportation”.

Το συγκεκριμένο βραβείο κέρδισε το νέο Tiguan για την εξαιρετική σχεδίαση του. Η σχεδιαστική ομάδα της Volkswagen με επικεφαλής τον Klaus Bischoff, έδωσε στη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς compact SUV μία πολύ κομψή εμφάνιση. Το νέο Tiguan είναι μακρύτερο, πλατύτερο και χαμηλότερο σε ύψος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Αυτές οι νέες διαστάσεις έχουν επιτευχθεί λόγω χρήσης της νέας πλατφόρμας MQB, με αποτέλεσμα το μοντέλο να έχει ένα πολύ εντυπωσιακό προφίλ SUV με διακριτικές αναλογίες και μία πολύ δυναμική σχεδίαση. VW Tiguan 05Στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου, η μάσκα καθώς και τα φώτα LED (στάνταρ εξοπλισμός στην έκδοση Exclusive), προσθέτουν μεγαλύτερη έμφαση στη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου.

Τα Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού ιδρύθηκαν το 2012 και είναι από τα πιο αναγνωρισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πολυπόθητο αυτό βραβείο, απονέμεται από το Συμβούλιο Σχεδιασμού της Γερμανίας που ιδρύθηκε το 1953, ενώ η διεθνής επιτροπή που το αποτελεί, είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο των αριστείων για την επικοινωνία και το Management στον τομέα του σχεδιασμού.
Η τελετή απονομής του Βραβείου Σχεδιασμού της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη τις 10 Φεβρουαρίου 2017.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO