spot_img

Nissan Micra

Nissan Micra owners 10M’ αγαπά….δεν μ’ αγαπά…..
Αναρωτιούνται συνεχώς οι κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων, στην μετά την πώληση διαδικασία. Και το θέμα αυτό το ψάχνουν ανεξάρτητες εταιρείες προκειμένου να διαπιστώσουν τον βαθμό ικανοποίησης μετά την πώληση από τους καταναλωτές.

Μια από τις εταιρείες που το ψάχνει είναι και η Nissan.
Η ανατροφοδότηση που λαμβάνει η Nissan από τους ιδιοκτήτες του νέου MICRA, αποκάλυψε την αγάπη που έχουν για το αυτοκίνητό τους. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα και τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν μέσω του ανεξάρτητου οργανισμού Reevoo, αποκάλυψαν έναν εντυπωσιακό μέσο όρο βαθμολογίας 8,8 στα 10. Μάλιστα το ένα τρίτο εκ των συμμετεχόντων, Nissan Micra owners 11έχουν βαθμολογήσει με 10 στα 10 το νέο Micra.

Όπως είναι αναμενόμενο, η διοίκηση της Nissan δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένη από τα σχόλια των πελατών της. Όμως, η σκληρή δουλειά για τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής δεν σταματάει ποτέ. Όλα τα σχόλια συλλέγονται και αναλύονται, έτσι ώστε οι όποιες βελτιώσεις στην γκάμα του Micra να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Αριστεύει στις μεγαλύτερες αγορές
Τα θετικά σχόλια για το ολοκαίνουργιο Micra, καταφθάνουν από όλη τη Γηραιά Ήπειρο. Συγκεκριμένα, στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, οι βαθμολογίες κυμαίνονται από Nissan Micra owners 128,7 έως 9,3, με άριστα το 10.

Συνολικά, το “διασκεδαστικό στην οδήγηση” είναι το χαρακτηριστικό που τονίζεται πιο συχνά, καθώς αναφέρεται στο 20% όλων των σχολίων. Η ποιότητα και η ευχαρίστηση της οδηγικής εμπειρίας, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και η οδική συμπεριφορά του είναι μερικές από τις επαναλαμβανόμενες φράσεις των ιδιοκτητών.

Παράλληλα, το σύστημα ήχου BOSE Personal premium αναφέρεται τακτικά ως ξεχωριστό. Αυτό το μοναδικό σύστημα υψηλής ποιότητας ήχου στο νέο MICRA, περιλαμβάνει ηχεία στο προσκέφαλο του οδηγού για μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης 360º.

Nissan Micra owners 15Τα σχόλια στο Reevoo αποκάλυψαν επίσης ότι οι πελάτες εντυπωσιάζονται με την τεχνολογία ασφάλειας του. Το αυτοκίνητο, τώρα στην πέμπτη γενιά του, διατίθεται με τo σύστημα Intelligent Lane Intervention. Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και είναι το πρώτο που ενσωματώθηκε σε μοντέλο Nissan στην Ευρώπη. Όταν ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται απαλά και τα φρένα εφαρμόζονται ανεξάρτητα, για να οδηγήσουν το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του.

Nissan Micra owners 13Η έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών, είναι επίσης διαθέσιμη. Αυτή η τεχνολογία ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των επιπτώσεων από ένα ατύχημα, ή στη μείωση της σοβαρότητάς τους, εφαρμόζοντας αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου.

Άλλες τεχνολογίες ασφάλειας περιλαμβάνουν την αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, την προειδοποίηση τυφλών σημείων και την υποβοήθηση μεγάλης δέσμης προβολέων.

Nissan Micra owners 14Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων : turbo βενζίνης 0.9 του λίτρου και απόδοσης 90PS, ατμοσφαιρικός βενζίνης 1.0 λίτρου με 71PS και turbodiesel 1.5 λίτρων 90PS. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ τεχνολογίες όπως το Intelligent Ride Control και το Intelligent Trace Control εξασφαλίζουν μια σίγουρη και άνετη κίνηση για τον οδηγό του. Ξεκινά από τις 12.690€, με δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 5,9% και με μηνιαία δόση από μόλις 149€.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO