spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣNissan X Trail Paw Pack

Nissan X Trail Paw Pack

Nissan X Trai Paw Pack 10Η Nissan στην Ευρωπαϊκή αγορά επεκτείνεται και σε ειδικευμένες εκδόσεις X Trai για όλη την οικογένεια. Και όταν λέμε όλη την εννοούμε! Τώρα η Nissan δίνει τα διαπιστευτήριά της με εκδόσεις για οικογένειες που ανάμεσα στα μέλη της υπάρχει και το αγαπημένο τους τετράποδο.

Ένα προαιρετικό εξάρτημα, αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένο για σκύλους είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα X-TRAIL μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης της Nissan. Το πακέτο Paw μετατρέπει το SUV στο τέλειο αυτοκίνητο για έναν αγαπημένο σκύλο.

Nissan X Trai Paw Pack 13Το πακέτο αξεσουάρ Paw Pack περιλαμβάνει έξι προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματα για να μετατρέψει το χώρο του X-TRAIL σε ένα άνετο και φιλόξενο ταξιδιωτικό χώρο, προκειμένου τα τετράποδα της οικογένειας να χαλαρώσουν και να ταξιδεύουν με ασφάλεια. Στο πακέτο περιλαμβάνεται ένα ειδικό δίχτυ που διαχωρίζει τον χώρο αποσκευών από τον χώρο των επιβατών, αλλά και μια ράμπα για την ευκολότερη επιβίβαση και αποβίβαση του σκύλου.

Nissan X Trai Paw Pack 15Υπάρχει επίσης ένα πολυτελές κρεβάτι σκύλου που μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο, ένα μπολ με νερό και μια θήκη για να προστατεύει την ταπετσαρία του X-TRAIL από τα λασπωμένα πόδια του σκύλου, καθώς και ειδικός σάκος για τα απορρίμματα.

Η Grant Richards, Διευθυντής Προϊόντων της X-TRAIL στη Nissan Motor GB Ltd, σχολίασε; “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απελευθερώσουμε αυτό το πρωτοποριακό πακέτο Paw καθώς πιστεύουμε έντονα ότι τα κατοικίδια ζώα είναι σημαντικά μέλη της οικογένειας, Nissan X Trai Paw Pack 22καθώς και εξαιρετικοί σύντροφοι για τις περιπλανήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Το πακέτο X-TRAIL Paw επιτρέπει στους αγαπημένους μας συντρόφους να ταξιδεύουν με όλη την άνεση και την ευκολία που θα περιμέναμε και προσβλέπουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αγοράσουν το τέλειο αυτοκίνητο για όλη την οικογένειά τους – συμπεριλαμβανομένων των σκύλων τους ».

video

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO