spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤώρα το Citroen C1 με αυτόματο κιβώτιο

Τώρα το Citroen C1 με αυτόματο κιβώτιο

Citroen C1 Auto 11Μια πολύ καλή αστική πρόταση για καθημερινές μετακινήσεις, το Citroen C1 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς να θυσιάσει από την οικονομική λειτουργία που παραδοσιακά το χαρακτήριζε.

Η νέα αυτή γαλλική πρόταση προσφέρεται σε ασυναγώνιστη τιμή, στην έκδοση 1.0 VTi 68 S&S Feel iTouch με αυτόματο κιβώτιο. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις, προσφέροντας προηγμένους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης με χαμηλή κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν Citroen C1 Auto 12εκδόσεις του μοντέλου που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Το Citroen C1 φέρει εξοπλισμό μεγαλύτερων κατηγοριών, παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας, όπως 6 αερόσακους, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ESP), καθώς και τεχνολογία αιχμής με οθόνη αφής, σύστημα Mirror Screen και κάμερα Citroen C1 Auto 13οπισθοπορείας για ευκολότερους ελιγμούς μέσα στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν τώρα με 11.119€. Η τιμή αφορά αποκλειστικά και μόνο στην έκδοση Feel iTouch 1.0 68 με Stop & Start και ισχύει για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Citroen C1 Auto 17Τέλος, υπάρχει και το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδόσεις του C1. Η άτοκη χρηματοδότηση είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής:

Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση, από 183€/μήνα
0% επιτόκιο
36 μήνες διάρκεια

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO