spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣStarRent Mercedes-Benz & smart Rentals

StarRent Mercedes-Benz & smart Rentals

Mercedes StarRent 10Πολλά αλλάζουν στην αυτοκίνηση. Πέραν της τεχνολογίας που καλπάζει, σημαντικές αλλαγές έρχονται και στη χρήση του αυτοκινήτου. Για πράγματα που έρχονται “καλπάζοντας” η Mercedes ήδη μας δίνει μια πρώτη γεύση.
Τώρα μία Mercedes-Benz ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή μας.
Η Mercedes-Benz Ελλάς εγκαινιάζει μία ακόμη νέα υπηρεσία. Με τη “StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals” όλοι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους για μία ή περισσότερες ημέρες.Mercedes StarRent 13

Είτε πρόκειται για ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, είτε για ένα ευρύχωρο πολυτελές SUV – ακόμα και κάποιο αυτοκίνητο επιδόσεων – η StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals προσφέρει προς ενοικίαση την πιο ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός. Αν κάποιος επιθυμεί να επισκεφθεί τον αγαπημένο του ελληνικό προορισμό πίσω από το τιμόνι μίας Mercedes-Benz ή ενός smart, θα επιλέξει τις ημέρες που θα ταξιδέψει στο www.starrent.gr και θα ακολουθήσει τα επόμενα βήματα για την κράτηση του αυτοκινήτου που του ταιριάζει καλύτερα.

Mercedes StarRent 14Για πληρέστερη ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Mercedes-Benz Ελλάς ή στο www.starrent.gr .
Προς το παρόν, η υπηρεσία ενοικίασης λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 στα κεντρικά γραφεία της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά. Ισχύουν οι «γενικοί όροι ενοικίασης».

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO