spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣŠKODA Άλμα αύξησης 117%

ŠKODA Άλμα αύξησης 117%

SKODA 10Φαίνεται ότι καλύτερα δεν γίνεται! Αν και η ελληνική αγορά προσπαθεί να βρει το βηματισμό της, εν τούτοις εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα κατά το πρώτο 4μηνο του 2017 για τη ŠKODA στην αγορά μας. Σημείωσε μία αύξηση πωλήσεων 117%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε πωλήσεις 1.088 αυτοκινήτων, έναντι 502 στην αντίστοιχη περίοδο του 2016.

Να σημειωθεί ότι, σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των αποτελεσμάτων αυτών έπαιξε η ανταγωνιστικότητα και η ελκυστικότητα των μοντέλων της ŠKODA, τα οποία ανανεώνονται σχεδιαστικά και εξοπλίζονται συνεχώς με νέες τεχνολογίες και συστήματα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και υποστήριξης του οδηγού, προσφέροντας έξυπνες και καινοτόμες λύσεις, διευρύνοντας έτσι το ποσοστό κάλυψης των SKODA 11αναγκών του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού.

Στην επίτευξη των αποτελεσμάτων αυτών τον πρώτο ρόλο είχε το ŠKODA Octavia το οποίο με πωλήσεις 399 αυτοκινήτων κατέλαβε την 1η θέση στα μεσαία sedan. Το νέο Fabia κατέγραψε 273 πωλήσεις και κατέλαβε την 2η θέση, ακολουθούμενο από το Rapid με 109 συνολικές πωλήσεις. Εντυπωσιακή πορεία κατέγραψε και το νέο Superb, το οποίο με 55 πωλήσεις κατέλαβε την 1η θέση στα μεγάλα sedan (άνω των 4.8μ), μόλις 6 μήνες μετά την επίσημη παρουσίασή του στην Ελλάδα.

Σημαντική επίσης είναι και η συνεισφορά των αντιπροσώπων του Επίσημου Δικτύου της ŠKODA, οι οποίοι ανταποκρίνονται θετικά στη νέα εποχή της μάρκας στην Ελλάδα και SKODA 12προσαρμόζονται στα νέα πρότυπα του εργοστασίου, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις εκθέσεις κι εκπαιδεύοντας τα στελέχη τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing ŠKODA: “Η δυναμική πορεία της μάρκας θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα του 2017 και σε αυτό θα βοηθήσει πέραν της στρατηγικής μας, η έλευση νέων μοντέλων όπως το Kodiaq, τα Octavia, Octavia RS και Scout, το Rapid, το Citigo, καθώς και νέο Karoq στο οποίο οι σχεδιαστικές πινελιές ακολουθούν τις νέες τάσεις της σχεδιαστικής αντίληψης και φιλοσοφίας της μάρκας.”

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO