spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΤρέχει η Γιαννίρης ΑΕ

Τρέχει η Γιαννίρης ΑΕ

running- 02Την ερχόμενη Κυριακή, 19 Μαρτίου, η εταιρεία Γιαννίρης Α.Ε. τρέχει για καλό σκοπό στο 3rd Panorama Charity Fun Run. Με σύνθημα το RUN TOGETHER στηρίζει τους συλλόγους “ΛΑΜΨΗ” και “ΑΝΤΗΡΙΔΑ” και τρέχουμε όλοι μαζί στο 3rd Panorama Charity Fun Run

Δήλωσε και τρέξε! Λεωφορείο θα εξυπηρετεί τους αθλητές για τη μεταφορά τους από το σημείο τερματισμού στο σημείο εκκίνησης από τις 9 πμ και κάθε μισή ώρα έως τις 10 πμ. Και η εν λόγω εταιρεία υποστηρίζει την διοργάνωση τόσο σε επίπεδό χορηγικό, όσο και σε επίπεδο μηχανοκίνητης υποστήριξης.running- 03

Πιο συγκεκριμένα τις διαδρομές 10 και 5Km θα οδηγεί ένα Jeep Renegade 1,4 MultiAir 4X4 Limited το οποίο θα είναι και το επίσημο αυτοκίνητο χρονομέτρησης που θα φέρει στην οροφή του το χρονόμετρο του αγώνα.

Την διαδρομή των 2Κm θα οδηγεί ως προπομπός ένα Peugeot 3008 1,6 BHdi 120HP Allure, ενώ και στις δύο διαδρομές θα ακολουθούν 2 νέα Citroen C3 με τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και Diesel 1,2 Pure Tech 82 ΗP και 1,6 ΒHdi 75HP αντίστοιχα.

running- 05Τέλος ένα 9θέσιο Peugeot Traveller θα εξυπηρετεί τους αθλητές για τη μεταφορά τους από το σημείο τερματισμού στο σημείο εκκίνησης από τις 9 πμ και κάθε μισή ώρα έως τις 10 πμ.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα στο χώρο του τερματισμού θα υπάρχει το περίπτερο της Γιαννίρης ΑΕ με όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών Citroen Peugeot και Jeep.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO