spot_img
HomeΝΕΑΑΓΩΝΕΣPeugeot 3008 DKR

Peugeot 3008 DKR

Peugeot 3008DKR 01H αγωνιστική ομάδα της Peugeot άκρως ικανοποιημένη από τις μεγάλες επιτυχίες της σε Dakar και Silk Way, τώρα ετοιμάζεται για μια ακόμα πρόβα τζενεράλε για το επόμενο Dakar 2018. Και στα άμεσα σχέδια είναι δύο PEUGEOT 3008DKR να ριχτούν στη μάχη του Rallye du Maroc από 4 έως και 10 Οκτωβρίου. Τα δύο κορυφαία αυτοκίνητα θα βρίσκονται στα χέρια των Sébastien LOEB / Daniel ELENA και Carlos SAINZ / Lucas CRUZ.

Carlos SAINZΗ κίνηση αυτή στοχεύει απόλυτα στην προετοιμασία του Team Peugeot Total για το Dakar του 2018.

Όμως το Rallye du Maroc θα αποτελέσει μια ακόμα θαυμάσια ευκαιρία για τους Sébastien LOEB και Daniel ELENA να κινηθούν με τους εντυπωσιακούς ρυθμούς όπως ακριβώς οδήγησαν στο Silk Way Rally του περασμένου καλοκαιριού .

Peugeot 3008DKR 02Το ταξίδι στο Μαρόκο σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή στην ανταγωνιστική δράση για τους Ισπανούς Carlos SAINZ / Lucas CRUZ .

Το νέο PEUGEOT 3008DKR Maxi έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστο και θα δοκιμαστούν οι τελευταίες εξελίξεις σε έναν αγώνα που ισχύουν οι κανονισμοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράλι 2017 της FIA.

Sebastien LOEBΗ Peugeot διατηρεί ισχυρότατους δεσμούς με το Μαρόκο, αφού στο Kenitra ετοιμάζεται μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων η οποία θα ξεκινήσει το 2019. Το Rallye du Maroc συμπίπτει επίσης με την κυκλοφορία του νέου PEUGEOT Pick Up, το οποίο στοχεύει στις αγορές της δυτικής Αφρικής και όχι μόνο.

Peugeot 3008DKR Maxi – REVELAÇÃO

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO