spot_img
HomeΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΑπό το Σεπτέμβριο στην αγορά

Από το Σεπτέμβριο στην αγορά

Opel Grandland X 11Δομημένο στο πνεύμα της περιπέτειας είναι εφοδιασμένο με μοντέρνες, δυναμικές γραμμές, off-road εμφάνιση και υπερυψωμένη θέση καθισμάτων με καλή σφαιρική ορατότητα.

Είναι το νέο Opel Grandland X – με πολυάριθμες κορυφαίες τεχνολογίες και άφθονο χώρο για πέντε λάτρεις της περιπέτειας, με μήκος 4,48 μ. στοχεύει σε μια κατηγορία των συμπαγών SUV, το μερίδιο της οποίας έχει αυξηθεί από 7% το 2010.Opel Grandland X 13

Αναμένεται στην αγορά το φθινόπωρο, ως το τρίτο μέλος της οικογένειας Opel X. Το νέο μοντέλο πλαισιώνει τα ‘αδερφάκια’ του Opel Crossland X και το Opel Mokka X, που είναι περίπου 20 cm μικρότερα σε μήκος. Το συνολικό του μήκος είναι 4.477 mm, το πλάτος 1.844 mm και ύψος 1.636 mm.

Συστήματα υποστήριξης
Η γκάμα υπερσύγχρονων συστημάτων υποστήριξης και άνεσης που πλαισιώνει το GOpel Grandland X 14randland X είναι πρώτης κατηγορίας: Σύστημα Διατήρησης & Προσαρμογής Ταχύτητας με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού, Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος και Κάμερα 360° είναι μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR , θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω και πίσω πόρτα που ανοίγει με μία απλή κίνηση του ποδιού διασφαλίζουν κορυφαία άνεση.

O οδηγός και οι επιβάτες του Grandland X απολαμβάνουν κορυφαία συνδεσιμότητα με την τελευταία γενιά συστημάτων IntelliLink και το σύστηOpel Grandland X 17μα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar, που τώρα περιλαμβάνει νέες υπηρεσίες όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και αναζήτηση χώρων στάθμευσης. Τα Smartphones μπορούν ακόμα και να φορτίζονται ασύρματα μέσω επαγωγικής φόρτισης. Η Opel επιβεβαιώνει και πάλι τη δέσμευσή της να είναι ηγέτης στην τεχνολογία φωτισμού, εφοδιάζοντας το Grandland X με προβολείς LED του Συστήματος Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού . Λειτουργίες όπως φωτισμός στροφών, υποστήριξη μεγάλης σκάλας και αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης εγγυώνται βέλτιστο φωτισμό του δρόμου, διασφαλίζοντας άφθονη οδηγική απόλαυση ακόμα και στο σκοτάδι.

Με Grip Control
Προσφέρει πρωτίστως ασφαλή οδηγική συμπεριφορά σε όλα τα εδάφη. Αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων και στο προαιρετικό Σύστημα Ελέγχου ΠρOpel Grandland X 15όσφυσης που, κυρίως με ελαστικά M&S, διασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση σε αντίξοες συνθήκες. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από πέντε προγράμματα οδήγησης. Το σύστημα, στη συνέχεια, προσαρμόζει την κατανομή ροπής στους εμπρός τροχούς, επιτρέπει την ολίσθηση του τροχού εάν είναι απαραίτητο και, με το αυτόματο κιβώτιο, προσαρμόζει τα σημεία αλλαγών σχέσεων καθώς και την απόκριση του γκαζιού. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση και σταθερή συμπεριφορά ανεξάρτητα εάν το Grandland X κινείται σε χιόνι, λάσπη, άμμο ή βρεγμένη επιφάνεια.

Σχεδιαστικά πετυχημένο
Το προφίλ του αυτοκινήτου αποπOpel Grandland X 18νέει έναν ελκυστικό συνδυασμό σκληροτράχηλης SUV γοητείας και κομψών γραμμών. Μυώδεις, ανάγλυφοι θόλοι τροχών και προστατευτικά στο κάτω τμήμα του αμαξώματος προσδίδουν στο Grandland X γνήσια γοητεία εκτός δρόμου. Η πίσω όψη του ξεχωρίζει από το φαρδύ στήσιμο, την ασημί ποδιά με ενσωματωμένες απολήξεις εξαγωγής στα αριστερά και τα δεξιά και προστατευτικό πλέγμα από πάνω και τα τα λεπτά πίσω φώτα LED.

Εσωτερικά
Το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής είναι διατεταγμένα με σαφήνεια και οριζόντια ευθυγραμμισμένα με τον οδηγό. Η κεντρική κονσόλα έχει τρεις οριζόντιες σειρές Opel Grandland X 16χειριστηρίων και διαισθητική πρόσβαση στις λειτουργίες infotainment, ελέγχου κλιματισμού και πλαισίου. Οι επιφάνειες εσωτερικού είναι εξαιρετικά απαλές στην αφή, προσφέροντας τον οδηγό και όλους τους επιβάτες μία αίσθηση ευεξίας και άνεσης. Τα υπερυψωμένα καθίσματα τύπου SUV διευκολύνουν την είσοδο / έξοδο των επιβατών και προσφέρουν άριστη ορατότητα. Το μακρύ μεταξόνιο των 2.675 mm διασφαλίζει άφθονους χώρους για μέχρι πέντε άτομα. Ο χώρος αποσκευών χωρητικότητας 514 – 1.652 L προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για τη μεταφορά αποσκευών και σπορ εξοπλισμού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα επίπεδα εξοπλισμού και τις τιμές του στην αγορά θα γνωρίζουμε λίγες μέρες πριν τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά το φθινόπωρο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO